Kalender

Artisten Maher Zain

Barnen i Fokus

Välgörenhetsgala med Maher Zain
En av Sveriges största popexporter – en världsberömd doldis

Extern arrangör: Islamic Relief

Måndag 4 maj 2015 kl 19:00
Stora salen

Biljetter 300 kr


Miljontals barn lever under fruktansvärda omständigheter i vår värld i idag. Agerar vi inte tillsammans kommer barndödligheten att öka, barn fortsätter att svälta, fler barn kommer att tvingas arbeta istället för att gå i skolan och obearbetade trauman kommer att påverka hela barnens liv samt utsatthet och fattigdom kommer att öka. Ditt deltagande göra skillnad. Välkommen till en välgörenhetsgala där barnen är i fokus.

Maher Zain lämnade ett samarbete med hitproducenten Redone för att i stället bli stjärna i den muslimska världen. Hans konserter lockar tiotusentals åhörare – i Europa såväl som i Malaysia och Indonesien.
Hans debutalbum ”Thank you Allah” blev enorm succé i flera muslimska länder. I Malaysia certifierades albumet åtta gånger platina och var det mest sålda albumet i landet år 2010. I Indonesien certifierades albumet två gånger platina. I april 2012 följde han upp framgången med det kritikerrosade albumet ”Forgive me”. Ett mer exakt mått på Mahers framgång är antalet fans av Maher Zains facebooksida – nära 24 och en halv miljon personer – fler än vad Zlatan Ibrahimovic har. Eller antalet visningar av hans videor på youtube: närmare en miljard.’ Det är en stor ära för oss att Maher Zain valt kampanjen ”Barnen i fokus” för att göra hans första riktiga turné i Sverige.

Islamic Relief Sverige (IR) grundades 1992, som en del av det internationella Islamic Relief Worldwide (IRW) med visionen att bidra till en bättre värld, en värld som bryr sig om att människans grundläggande behov är täckta. Islamic Reliefs mål är att hjälpa människor som drabbats av fattigdom eller katastrofer att få verktyg till en värdig och självständig utveckling.

Ändamålet:
Vårt mål är att vi ska kunna erbjuda barnen i Gaza, CentralAfrika, Syrien och Sydafrika det stöd och den behandling de behöver för deras psykiska och fysiska skador och förse de drabbade med matpaket, vaccin, filtar, mediciner, vatten, tak över huvudet samt psykosocialt stöd. Men utöver detta så jobbar vi mycket för att se till att barn får gå i skola. Islamic Relief bedriver olika hälso- och vaccinationsprojekt för föräldralösa barn och bygger skolor både i slummen och i flyktinglägren. Just nu driver vi projektet Mandela barncancersjukhus i Sydafrika. Vi bekämpar barncancer och ser till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.

Läs mer på islamic-relief.se

Hitta konsert

Klicka på ett datum för att öppna kalendern


Ti On To Fr
1 2 3
4 5 6 7 8910
11 12 13 14 151617
18 19 20 212223 24
25 26 2728 29 30 31

Varukorg och mina sidor

Prenumerera på nyhetsbrev

Biljettkontoret

Ord. öppettider: Mån-fre 11-18, lör 11-15, konsertdagen alltid öppet två timmar före konsert (dock tidigast kl 11).
Extra öppethållande i advent
söndagar 12-16 fram till 18 dec.
Tel: 08-50 66 77 88