Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

Upplev en av tidernas mest omtyckta musiksagor. Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna i Prokofjevs målande musik. Berättare är skådespelaren Andreas Rothlin Svensson.

Kom och upplev stor musik för små öron!
Konserter i vackra Grünewaldsalen med klassisk musik för de allra yngsta. Efteråt får de som vill prova på instrumenten.

Under höstlovet höll El Sistema Nationalorkester ett musikläger i Södertälje och Stockholm — och som avslutning gavs en konsert i Konserthuset Stockholm!

Pedagogiska filmer där Kungliga Filharmonikerna presenterar orkesterns instrument. Kan användas som stöd i undervisningen och är i första hand tänkta för elever i år 1-3.

Följ med dockan Ludde B in i 250-årsjubilerande Ludwig van Beethovens fantastiska musikvärld. Med humor och fantasi presenteras flera av Beethovens mest kända stycken. Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna och presentatör är Ayla Kabaca.

En musikvisning för hela familjen!
Hur ser det ut bakom scenen? Hur funkar symfoniorkesterns olika instrument? Varför måste man ha noter?

Äntligen finns Majas alfabetssånger – denna klassiska skol- och familjekonsert – på Konserthuset Play. Upplev massor av sångglädje, och lek med bokstäver, ord och musik tillsammans med elever från Adolf Fredriks musikklasser.

Med 50 % rabatt för dig upp till 26.