Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

Upplev en av tidernas mest omtyckta musiksagor. Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna i Prokofjevs målande musik. Berättare är skådespelaren Andreas Rothlin Svensson.

Pedagogiska filmer där Kungliga Filharmonikerna presenterar orkesterns instrument. Kan användas som stöd i undervisningen och är i första hand tänkta för elever i år 1-3.

Under höstlovet höll El Sistema Nationalorkester ett musikläger i Södertälje och Stockholm — och som avslutning gavs en konsert i Konserthuset Stockholm!

Mini-konserterna för barn mellan tre och sju år är tillsvidare inställda på grund av rådande pandemi och rekommendationer.

Följ med dockan Ludde B in i 250-årsjubilerande Ludwig van Beethovens fantastiska musikvärld. Med humor och fantasi presenteras flera av Beethovens mest kända stycken. Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna och presentatör är Ayla Kabaca.

Under rådande omständigheter är samtliga guidade visningar inställda. Vi hoppas att snart få välkomna besökare in i vårt vackra hus igen.