Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

Webbpremiär på Konserthuset Play den 29 oktober kl 10.00. Tills dess – rapportera in ditt insamlade skräp här och hjälp Baltic att vårda Östersjön.

Upptäck Kungliga Filharmonikerna i musikvisningen Så funkar en orkester, gå på konsert med El Sistemas Nationalorkester eller kolla på konserten Baltic hemma via Konserthuset Play.

Tystnadens land är berättelsen om föräldralösa Miru, som ger sig ut på ett oförglömligt äventyr tillsammans med vännen Hikito och trogna hunden Mako. De ska ta reda på vad som plågar det tysta landet Merregnon.

Lördag 4 december 2021 kl 14.00
Lördag 4 december 2021 kl 16.00

En lekfull föreställning för hela familjen.

Lördag 12 februari 2022 kl 14.00
Lördag 12 februari 2022 kl 16.00

Sifferlekar med musik där Ayla Kabaca leder allsången.

Lördag 12 mars 2022 kl 14.00
Lördag 12 mars 2022 kl 16.00

Välkommen till en konsert med massor av sångglädje!

Under tre lekfulla lördagar får de mindre barnen bekanta sig med orkesterns träblås, stråkar och brass tillsammans med en musikpedagog. Mini-konserterna passar för barn från ca 3 år.

Under tre lekfulla lördagar får de mindre barnen bekanta sig med orkesterns träblås, stråkar och brass tillsammans med en musikpedagog. Mini-konserterna passar för barn från ca 3 år.

Lär dig känna igen orkesterns många olika instrument. En familjekonsert med texter av Lennart Hellsing och fantasifulla illustrationer av Ane Gustavsson. Emilia Hoving leder Kungliga Filharmonikerna och Ayla Kabaca är berättare.

Hur funkar en orkester? Ayla Kabaca läsa ur nya boken Så funkar en orkester av Mary Auld, utgiven av Alfabeta i samarbete med London Symphony Orchestra och Kungliga Filharmonikerna.

Konserthuset Stockholm behöver hjälp. Ett underligt föremål har hittats i Stora salen – vems kan det vara? Följ med Iris, Theo och Tara på deras spännande uppdrag!

Följ med dockan Ludde B in i Ludwig van Beethovens fantastiska musikvärld. Med humor och fantasi presenteras flera av Beethovens mest kända stycken. Alexander Hanson leder Kungliga Filharmonikerna och presentatör är Ayla Kabaca.

Pedagogiska filmer där Kungliga Filharmonikerna presenterar orkesterns instrument. Kan användas som stöd i undervisningen och är i första hand tänkta för elever i år 1-3.

Klassiskt, modernt eller festivalrelaterat. I vår webbshop finner du i ett noga utvalt sortiment av hög kvalitet – för olika smaker, åldrar och plånböcker.