Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

För högstadiet. På sociala medier lever hon ett framgångsrikt liv, är snygg och uppvaktad. I verkligheten är hon någon helt annan... En skolkonsert om mobbning och dess konsekvenser.

För förskoleklassen. En skolkonsert med sifferlekar och härlig musik ut på upptäcktsfärd i siffrornas värld – som är full av klurigheter.

Skolkonsert för lågstadiet och årskurs 4. En symfonisk saga av Yoko Shimumura.

För barn 3–5 år. Låt barnen upptäcka några av orkesterns instrument i en klassisk konsert, tillsammans med en musikpedagog. Olika instrument vid varje konsert.

Låt eleverna få möjlighet att fördjupa sig i ett ämne, tillsammans med egen guide!
Följ med bakom kulisserna och lär mer om musikeryrket, om husets fantastiska konst eller den pampiga Nobelprisutdelningen.

Högstadium/gymnasium. Upplev en riktig repetition i Stora salen med Kungliga Filharmonikerna och se hur de förbereder sig inför en konsert.

Pedagogiska filmer där Kungliga Filharmonikerna presenterar orkesterns instrument. Kan användas som stöd i undervisningen och är i första hand tänkta för elever i år 1-3.

Välkomna på konsert med Kungliga Filharmonikerna! Ungdomar upp till 26 år har 50 % rabatt på biljettpriset. En plats på körläktaren – med perfekt utsikt över orkestern – kostar då endast 60 kr.