Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

Nyhet! Mini-konserter för förskolor. Upptäck och prova orkesterns instrument tillsammans med en musikpedagog. För barn 3–5 år.

Årskurs 6–gymnasiet. Fri entré, men platsbokning krävs. Om vad främlingsfientlighet och intolerans kan leda till och hur det är att vara ensamkommande flyktingbarn.

För förskoleklassen. Upptäck den store tonsättaren Ludwig van Beethoven och hans musik tillsammans med Ayla Kabaca, Kungliga Filharmonikerna – och inte minst, Ludde B.

Årskurs 1–3. Ayla Kabaca är reseledare när vi med musikens hjälp flyger till världens sju nutida underverk tillsammans med Kungliga Filharmonikerna under ledning av flygkapten Cathrine Winnes.

Högstadium/gymnasium. Upplev en riktig repetition i Stora salen med Kungliga Filharmonikerna och se hur de förbereder sig inför en konsert.

Låt eleverna få möjlighet att fördjupa sig i ett ämne, tillsammans med egen guide!
Följ med in bakom kulisserna och lär mer om musikeryrket, upptäck husets fantastiska konst och arkitektur eller dyk ned i den pampiga Nobelprisutdelningen.

Pedagogiska filmer där Kungliga Filharmonikerna presenterar orkesterns instrument. Kan användas som stöd i undervisningen och är i första hand tänkta för elever i år 1-3.

Välkomna på konsert med Kungliga Filharmonikerna! Ungdomar upp till 26 år har 50 % rabatt på biljettpriset. En plats på körläktaren – med perfekt utsikt över orkestern – kostar då endast 60 kr.