Sök på konserthuset.se

Blue House Youth Jazz Festival

Nu planerar och laddar vi för 2022 års upplaga av festivalen – en viktig samlingspunkt för ung svensk jazzmusik. Gör din intresseanmälan redan nu!

Blue House Youth Jazz Festival arrangeras i årligen samarbete med Svensk Jazz och vänder sig till elever och lärare i storband och jazzensembler vid landets alla kulturskolor, estetiska gymnasieutbildningar, folkhögskolor och musikhögskolor.

Varje år samlas 400 ungdomar under tre intensiva dagar för clinics och föreläsningar med svenska och internationella jazzmusiker och pedagoger, SM-tävlingar och konserter! 2021 års digitala upplaga av festivalen blev en succé med över 600 deltagare från hela Sverige.

Frågor och kontaktperson 

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Fredrik Norén, Svensk Jazz, fredrik@svenskjazz.se

Gör din intresseanmälan för 2022

Nästa år äger Blue House Youth Jazz Festival rum 1–3 april med clinics, föreläsningar och konserter med namnkunniga artister på plats – som Katie Thiroux, James Morrison och The Brazz Brothers, för att nämna några.

Festivalen har ett begränsat antal deltagare på 400 personer. Gör redan nu en intresseanmälan för ditt band med antal bandmedlemmar, för att säkra era platser.

Registrering Konserthuset Stockholm 1 april kl 12.00–13.30.
Invigning av Blue House Youth Jazz Festival kl 14.00.

Pris: 850 kr per deltagare.

Intresseanmälan


Enligt lagen om GDPR behöver du godkänna hur vi hanterar dina personuppgifter. 

Personuppgiftspolicy >

En bekräftelse skickas automatiskt till angiven e-postadress.