Sök på konserthuset.se

Konsertserier

En konsertserie ger dig en hel säsongs musikupplevelser till 25 procent rabatt jämfört med lösbiljettpriset. Du är garanterad plats, även till de mest populära konserterna, och har din egen stol i salen. Allt blir klart med en enda bokning, och sedan kan du bara njuta!

Den nya konsertsäsongen 20/21 är fylld av musikaliska höjdpunkter som vi hoppas att få dela med dig. Mycket är fortfarande osäkert, men vi hoppas att snart få spela för dig här i Konserthuset. 

Läs mer om hur vi tänker inför konsertseriesäsongen 20/21

Dina förmåner som konsertseriekund:

  • 25 procent rabatt på biljetterna i din serie.
  • Din egen stol i salen.
  • 15 procent rabatt på biljetterna till de flesta konserterna utanför din serie – ta chansen att upptäcka mer!
  • Förtur vid våra biljettsläpp.
  • Inbjudan till Bonuskonserten, vår årliga VIP-konsert för konsertseriekunder.
  • Exklusiva specialerbjudanen.
  • Möjlighet att prenumerera på programblad till vissa av konsertserierna.
  • Magasinet Lyssna gratis hem i brevlådan.

Tillfälliga förändringar av köpvillkor under säsongen 20/21:

  • Öppet köp på konsertserier: Du kan avboka hela din konsertserie fram till och med en vecka innan den första konserten ska äga rum. Vi återbetalar hela beloppet.
  • Avbokning av enskilda seriebiljetter: Du kan avboka enskilda seriebiljetter fram till och med konsertdagen kl 12.00 om du till exempel känner dig sjuk, orolig eller om myndigheternas rekommendationer för personer över 70 år kvarstår och gäller dig. Du får den delen av konsertseriebeloppet insatt på ett presentkort och kan använda pengarna till konsertupplevelser i framtiden.

Vad är en konsertserie?

Vissa beskriver våra konsertserier som ”abonnemang på klassisk musik”. Andra skulle kanske säga att de har skaffat årskort eller säsongsbiljett på Konserthuset. 

Oavsett benämning så ger våra konsertserier dig tillgång till en värld av musik. Varje vecka gästas Konserthuset av det internationella musiklivets främsta artister i olika genrer. Här upplever du orkestermusik med Kungliga Filharmonikerna, familjekonserter, kammarmusik, jazz och världsmusik.

Välkommen till vårt universum. Med en konsertserie kommer du iväg.

För dig som varit konsertseriekund 2019/20 är förnyelseperioden inför säsong 2020/21 förlängd. Din plats ligger bokad till och med den 10 augusti. 

Konsertserier 20/21 som bläddringsbar PDF, öppnas i nytt fönster

Här presenteras alla konsertserier

Vi längtar efter den dagen då vi åter får mötas i gemensamma musikupplevelser i vårt vackra konserthus. Vill du dela vår dröm om nästa säsong?