Sök på konserthuset.se

Konsertserier

En konsertserie ger dig en hel säsongs musikupplevelser till 25 procent rabatt jämfört med lösbiljettpriset. Du är garanterad plats, även till de mest populära konserterna, och har din egen stol i salen. Allt blir klart med en enda bokning, och sedan kan du bara njuta!

En ny konsertsäsong står för dörren, där vi precis som alltid ger dig möjlighet att uppleva ett fullödigt utbud av högsta klass. Nyförsäljningen av våra konsertserier startar måndag 16 augusti kl 11.00.

Dina förmåner som konsertseriekund

  • 25 procent rabatt på biljetterna i din serie.
  • Din egen stol i salen.
  • 15 procent rabatt på biljetterna till de flesta konserterna utanför din serie – ta chansen att upptäcka mer!
  • Förtur vid våra biljettsläpp.
  • Exklusiva specialerbjudanen.
  • Magasinet Lyssna gratis hem i brevlådan.

Vad är en konsertserie?

Vissa beskriver våra konsertserier som ”abonnemang på klassisk musik”. Andra skulle kanske säga att de har skaffat årskort eller säsongsbiljett på Konserthuset. 

Oavsett benämning så ger våra konsertserier dig tillgång till en värld av musik. Varje vecka gästas Konserthuset av det internationella musiklivets främsta artister i olika genrer. Här upplever du orkestermusik med Kungliga Filharmonikerna, familjekonserter, kammarmusik, jazz och världsmusik. De flesta av våra konserter ingår i någon av våra konsertserier. Välj mellan olika musikgenrer, veckodagar, klockslag och omfattning.

Välkommen till vårt universum. Med en konsertserie kommer du iväg.

Våra konsertserier 21/22 i bläddringsbar PDF, öppnas i nytt fönster

Upptäck vår nya konsertsäsong: en hel värld av musik som vi hoppas att få dela med dig! Hitta din favoritserie och boka med 25 procent rabatt.