Sök på konserthuset.se

Mat och dryck

För att sätta guldkant på din konsertupplevelse kan du njuta av god mat och dryck i vår förservering en stund innan konserten börjar. Förbeställ gärna online eller i vårt biljettkontor. Vi erbjuder också ett rikligt utbud av drycker och tilltugg under pausen.

En helhetsupplevelse

Njut av vällagad mat och utvalda drycker både före konserterna och i pauserna. På menyerna finns allt från klassiker till spännande, innovativa versioner av både mat och sötsaker från vår restauratör Carottes kök. Allt är tillagat från grunden med noga utvalda ingredienser av högsta kvalitet. 

Börja med en bit mat

Förservering erbjuder inför alla konserter i Stora salen. Välj mellan ett antal spännande smårätter serverade i glasburkar, soppor, matiga wraps och mycket annat. Till detta finns flera olika sorters vin på glas, speciellt utvalda för att passa de olika rätterna.  

Vi rekommenderar att du förbeställer din måltid – gärna redan i samband med att du köper dina konsertbiljetter. Din beställning dukas då fram en och en halv timme före konsertstart. Boka någon av våra rekommenderade rätter för att vara garanterad sittplats i Stora foajéns nya möblemang. 

Förbeställ online eller i biljettkontoret

Du kan beställa din förservering samtidigt som du bokar dina biljetter på vår webbplats. Du kan också förboka mat och dryck i vårt biljettkontor eller via telefonbokningen 08-50 66 77 88. 

Lägg till mat och dryck till befintlig bokning

Har du redan konsertbiljett och vill komplettera med förbeställning av mat och dryck? Klicka då på länken nedan och välj förserveringstillfället i anslutning till din konsert (en och halv timme före konsertstart):

Förbeställ mat och dryck (öppnas i nytt fönster)

Kom ihåg att du måste ha biljett till samma dags konsert för att komma in i Stora foajén och ta del av förserveringen.

Pausservering

Under pausen kan du välja bland ett rikligt utbud av varma och kalla drycker, kakor, bakverk och snacks. Bland nyheterna säsongen 2019/20 finns brickor med miniversioner av olika kondisbitar, marinerade oliver och goda charkdelikatesser. 

Förbeställ pausserveringen på plats

Förbeställ gärna det du vill äta och dricka i någon av våra barer innan konserten startar. Din beställning finns då framdukad till dig i pausen.

Restauratör på Konserthuset

Från höstsäsongen 2019 är det cateringfirman Carotte som ansvarar för serveringen i Konserthuset. Carotte är en Stockholmsbaserad cateringfirma med över 30 års erfarenhet. Carotte tillagar allt från grunden i eget kök och i eget bageri.