Mat och dryck

För att sätta guldkant på din konsertupplevelse kan du njuta av god mat och dryck i vår förservering före konsert eller boka pausservering när du anländer till konsertlokalen. Vi erbjuder ett rikligt utbud av drycker och tilltugg.

En helhetsupplevelse

Njut av vällagad mat och utvalda drycker både före konserterna och i pauserna, serverad av Carotte. Carotte är en Stockholmsbaserad cateringfirma med över 30 års erfarenhet. De tillagar allt från grunden i eget kök och i eget bageri. Allt från utvalda ingredienser av högsta kvalitet. 

Börja med en bit mat

Förservering i Stora foajén

Förservering erbjuds inför de flesta konserter i Stora salen. Välj mellan ett antal klassiska rätter, soppor, matiga wraps och mycket annat. Till detta finns flera olika sorters vin på glas, speciellt utvalda för att passa de olika rätterna.  

Förbeställ din måltid, senast 50 timmar före konsertstart. Din beställning dukas då fram en och en halv timme före konsertstart. 

Förbeställ online eller i biljettkontoret
Du kan beställa din förservering samtidigt som du bokar dina biljetter på vår webbplats. Du kan också förboka mat och dryck i vårt biljettkontor eller via telefonbokningen 08-50 66 77 88. 

Lägg till mat och dryck till befintlig bokning
Har du redan konsertbiljett och vill komplettera med förbeställning av mat och dryck? Det kan du göra t o m 50 timmar före konsert. Klicka på länken nedan och välj förserveringstillfället i anslutning till din konsert (en och halv timme före konsertstart). Kom ihåg att du måste ha biljett till samma dags konsert för att komma in i Stora foajén och ta del av förserveringen.

Boka förservering av mat och dryck (öppnas i nytt fönster)

Förbeställning av pausservering

Förbeställ i bardisken på ditt våningsplan innan konserten startar det du önskar äta och dricka i pausen. I pausen går du sedan direkt till anvisat bord där allt står uppdukat. För närvarande tar vi enbart emot kortbetalning i barerna.