Mat och dryck

För att sätta guldkant på din konsertupplevelse kan du njuta av god mat och dryck i vår förservering före konsert eller boka pausservering när du anländer till konsertlokalen. Vi erbjuder ett rikligt utbud av drycker och tilltugg.

En helhetsupplevelse

Njut av vällagad mat och utvalda drycker både före konserterna och i pauserna, serverad av Carotte – en Stockholmsbaserad cateringfirma med över 30 års erfarenhet. Maten tillagas från grunden, av utvalda ingredienser av högsta kvalitet. 

Börja med en bit mat

Förservering i Stora foajén

Förservering erbjuds inför de flesta konserter i Stora salen. Välj mellan ett antal klassiska rätter, soppor, matiga smörgåsar och mycket annat. Till detta finns flera olika sorters vin på glas, speciellt utvalda för att passa de olika rätterna. Notera att du måste ha biljett till samma dags konsert i Stora salen för att komma in i Stora foajén och ta del av förserveringen.

Förbeställ din måltid, senast 50 timmar före konsertstart. Din beställning dukas då fram en och en halv timme före konsertstart. Observera att om det är ett större bord så kan andras förbeställningar vara fördelade kring samma bord. 

Förbeställ online eller i biljettkontoret
Du kan beställa din förservering samtidigt som du bokar dina biljetter på vår webbplats. Du kan också förboka mat och dryck i vårt biljettkontor eller via telefonbokningen 08-50 66 77 88. 

Lägg till mat och dryck till befintlig bokning
Har du redan konsertbiljett till Stora salen och vill komplettera med förbeställning av mat och dryck? Det kan du göra t o m 50 timmar före konsert. Klicka på länken nedan och välj förserveringstillfället i anslutning till din konsert (en och halv timme före konsertstart). Vi kan i dagsläget inte erbjuda förservering till konsertbesökare i Grünewaldsalen på grund av platsbrist. 

Boka förservering av mat och dryck (öppnas i nytt fönster)

Förbeställning av pausservering

Förbeställ i bardisken på ditt våningsplan innan konserten startar det du önskar äta och dricka i pausen. I pausen går du sedan direkt till anvisat bord där allt står uppdukat. Observera att om det är ett större bord så kan andras förbeställningar vara fördelade kring samma bord. För närvarande tar vi enbart emot kortbetalning i barerna.

Vad serveras var?

Restaurangen mot Sveavägen

Restaurangen mot Sveavägen renoveras och öppnar snart i ny regi. Datum meddelas senare. Välkommen istället till förserveringen i Konserthusets Stora foajé före konsert. 

Boka förservering av mat och dryck (öppnas i nytt fönster)