Sök på konserthuset.se

Presentkort

Presentkort – den perfekta gåvan som alltid är uppskattad. Beloppet väljer du själv och presentkortet får du i ett fint konvolut, färdigt att ge bort.

Ge bort musik!

Med våra presentkort ger du enkelt bort en musikupplevelse i världsklass – där mottagaren själv får välja när, med vem och vad de vill uppleva. Med hundratals konserter inom klassiskt, jazz och världsmusik erbjuder vi fantastiska musikupplevelser för många smaker. I centrum står Kungliga Filharmonikerna tillsammans med solister från toppskiktet av själva toppskiktet. Senaste dag för att köpa ditt presentkort och få det hemsickat är 18 december.

Presentkort via telefon 08-50 66 77 88

Du kan köpa presentkort via vår telefonbokning. Du betalar direkt med kontokort över telefon. Vi tar emot Visa, Mastercard, American Express och Diners. Presentkortet skickas sedan hem till dig, utan extra kostnad, tillsammans med ett klassiskt utformat konvolut – färdigt att ges bort.

Köp presentkort online (öppnas i nytt fönster)

Använda presentkort

Presentkorten kan användas som betalning online, via telefon och i biljettkontoret. Den normala giltighetstiden för presentkort är två år, från inköpsdatum. Den är i nuläget förlängd till fem år, på grund av rådande omständigheter. Presentkorten återbetalas inte och kan inte heller lösas in mot kontanter. Planera därför gärna ditt besök i god tid.

Presentkort med sista giltighetsdatum under 2020

Med anledning av coronapandemin: Vi kommer att vara mycket flexibla när det gäller presentkort med sista giltighetsdatum under 2020. Återkom till oss när situationen normaliserat sig och du hittat en konsert som du vill gå på.