Sök på konserthuset.se

Presentkort

Presentkort – den perfekta gåvan som alltid är uppskattad. Beloppet väljer du själv och presentkortet får du i ett konvolut, färdigt att ge bort.

Ge ett presentkort för framtiden

Dela vår dröm om kommande konsertupplevelser och ge bort ett presentkort. Vi erbjuder en extra lång giltighetstid på fem år på grund av pandemin.

Presentkort via telefon 08-50 66 77 88

Du kan köpa presentkort via vår telefonbokning. Du betalar direkt med kontokort över telefon. Vi tar emot Visa, Mastercard, American Express och Diners. Presentkortet skickas sedan hem till dig, utan extra kostnad, tillsammans med ett klassiskt utformat konvolut – färdigt att ges bort.

Beställ presentkort online

Du kan också beställa presentkort online i fasta belopp från 100 till 1000 kronor. 

Köp presentkort online

Att använda presentkort

Presentkorten kan användas som betalning online, via telefon och i biljettkontoret. Den normala giltighetstiden för presentkort är två år, från inköpsdatum. Den är i nuläget förlängd till fem år, på grund av rådande omständigheter. Presentkorten återbetalas inte och kan inte heller lösas in mot kontanter. Planera därför gärna ditt besök i god tid.

Presentkort med sista giltighetsdatum under 2020/21

Med anledning av coronapandemin: Vi kommer att vara mycket flexibla när det gäller presentkort med sista giltighetsdatum under 2020/21. Återkom till oss när situationen normaliserat sig och du hittat en konsert som du vill gå på. 

Klassiskt och modernt i ett noga utvalt sortiment av hög kvalitet – för olika smaker, åldrar och plånböcker.