Sök på konserthuset.se

Biljettkontoret

Välkommen till Konserthusets biljettkontor! Vi erbjuder generösa öppettider och personlig service, både över disk och per telefon.

Adress

Biljettkontoret ligger i Konserthuset i hörnet Sveavägen/Kungsgatan.

Ordinarie öppettider

Biljettkontoret är stängt för personliga besök. Telefonbokningen är öppen måndag–fredag kl 11.00–16.00. Lördagar och söndagar stängt.

Telefonbokning

Vår telefonbokning har samma öppettider som biljettkontoret. Ring oss på telefon 08-50 66 77 88.

Du kan boka dina biljetter via telefon och betala direkt med kontokort över telefon. Vi tar emot Visa, Mastercard, American Express och Diners. Tänk på att ditt kort måste vara öppet för internetköp för att du ska kunna betala över telefon.

Vill du hellre göra en reservation och betala senare så går det också bra. Normalt håller vi då dina biljetter i tre dagar. 

Kontakt per mejl

E-post: biljett@konserthuset.se

Tillgänglighet 

Biljettkontoret nås från gatuplan på Sveavägen samt med ramp från hörnet Sveavägen/Kungsgatan. En av våra kassadiskar har lägre höjd för att passa sittande besökare. Hörselslingor finns vid samtliga kassor.

Biljettkontoret ligger i anslutning till Konserthusets publikhiss. Den är öppen en timme före konserterna och når samtliga plan i huset samt gatuplan. 

Presentshop

Vi säljer inte bara biljetter. Vi har även en presentshop med ett urval cd, dvd, musikböcker och presentartiklar med musiktema.