Sök på konserthuset.se

Biljettkontoret

Välkommen till Konserthusets biljettkontor! Vi erbjuder personlig service, både över disk och per telefon.

Adress

Biljettkontoret ligger i Konserthuset i hörnet Sveavägen/Kungsgatan.

Är biljettkontoret öppet?

Ja, biljettkontoret har för närvarande öppet måndag–fredag kl 12.00–16.00. 

Välkommen till ett tryggt besök

Enligt gällande regelverk kan vi ta emot max sju samtidiga kunder i våra lokaler. Vi ger tydliga anvisningar kring hur vi håller avstånd med hjälp av golvrundlar.

Vi hanterar inte kontanter, men det går utmärkt att betala med kort. Våra kassor är försedda med plexiglas och handdesinfektion finns att använda gratis. 

Telefonbokning

Vi hjälper dig med alla dina biljettärenden via telefon måndag–fredag kl 11.00–16.00. Ring oss på telefonnummer 08-50 66 77 88. 

Du kan boka dina biljetter via telefon och betala direkt med kontokort över telefon. Vi tar emot Visa, Mastercard, American Express och Diners. Tänk på att ditt kort måste vara öppet för internetköp för att du ska kunna betala över telefon.

Vill du hellre göra en reservation och betala senare så går det också bra. Normalt håller vi då dina biljetter i tre dagar. 

Kontakt per mejl

E-post: biljett@konserthuset.se

Tillgänglighet 

Biljettkontoret nås från gatuplan på Sveavägen samt med ramp från hörnet Sveavägen/Kungsgatan. OBS! Just nu är entrén från Sveavägen stängd från klockan 14.00 på veckodagarna.

En av våra kassadiskar har lägre höjd för att passa sittande besökare. Hörselslingor finns vid samtliga kassor.

Biljettkontoret ligger i anslutning till Konserthusets publikhiss. Den är öppen en timme före konserterna och når samtliga plan i huset samt gatuplan. 

Presentshop

Vi säljer inte bara biljetter. Vi har även en presentshop med ett sortiment av cd, dvd, musikböcker och presentartiklar med musiktema. 

Ett urval av våra produkter kan du även köpa online i vår webbshop.

Till webbshoppen (öppnas i nytt fönster)

Klassiskt och modernt i ett noga utvalt sortiment av hög kvalitet – för olika smaker, åldrar och plånböcker.