Rabatter

Du som är ung, student eller pensionär får rabatt på de flesta av våra biljetter. Det finns även andra rabatter. Läs vad som gäller på respektive konsert. Rabatterna gäller från första biljettförsäljningsdagen och för samtliga platser i salen.

Halva priset för ungdomar upp till 26 år

50 procent rabatt för dig som är upp till 26 år. 

Student- och pensionärsrabatt

10 procent rabatt för dig som studerar, är pensionär eller arbetslös. 

Rabatt för dig som har konsertserie

Som konsertseriekund har du 15 procent rabatt på biljetter utanför din serie.

Gör så här för att ta del av rabatten:

  • Logga in på ditt kundkonto.
  • Gå till den konsert som du vill gå på.
  • Klicka på Köp biljett. 
  • Välj din rabatt i listan.

Presentation av våra konsertserier

Grupprabatt

Grupp på minst 10 personer får 15 procent rabatt på biljetter. Gruppbokningar görs via biljettkontoret på telefon 08-50 66 77 88.

Skymd sikt-rabatt

Vi har en del platser i Stora salen som har skymd sikt på grund av pelare. Dessa platser säljs endast via biljettkontoret och med 25 procent rabatt. Rabatten kan inte kombineras med andra rabatter.

Barnpriser

Konserthusets barnpriser gäller för barn upp till 15 år. Våra barnaktiviteter rekommenderas normalt från cirka fem års ålder. 

Villkor rabatter

Ovanstående rabatter gäller konserter i Stockholms Konserthusstiftelses regi (dvs inte till konserter med externa arrangörer eller till konserter som görs i samarbete med annan arrangör). Rabatter kan inte kombineras och gäller inte till biljetter som inkluderar mat eller dryck. I serierna Familjens lördag och Orgelmatinéer gäller inga rabatter. Andra undantag kan förekomma.