Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Rabatter och klippkort

Du som är ung, student eller pensionär får rabatt på de flesta av våra biljetter. Det finns även andra rabatter. Läs vad som gäller på respektive konsert. Rabatterna gäller från första biljettförsäljningsdagen och för samtliga platser i salen.

Halva priset för ungdomar upp till 26 år

50 procent rabatt för dig som är upp till 26 år. 

Student- och pensionärsrabatt

10 procent rabatt för dig som studerar, är pensionär eller arbetslös. 

Rabatt för dig som har konsertserie

Som konsertseriekund har du 15 procent rabatt på biljetter utanför din serie.

Gör så här för att ta del av rabatten:

  • Logga in på ditt kundkonto.
  • Gå till den konsert som du vill gå på.
  • Klicka på Köp biljett. 
  • Välj din rabatt i listan.

Presentation av våra konsertserier

Mix-kortet

Ett klippkort som gäller till sex konsertbiljetter efter eget val. Det gäller för alla platser i salarna och från första biljettförsäljningsdagen. Kortet är inte personligt. Mixkortet säljs per konsertsäsong. Pris 1800 kronor. 

Sista minuten-kortet

Ett klippkort som gäller till sex sista minuten-biljetter efter eget val. Kortet gäller i prisklass fem (grön) och på körläktaren (lila) i Stora salen samt i hela Grünewaldsalen. Biljetter kan hämtas tidigast två timmar före konsert. Kortet är inte personligt. Mixkortet säljs per konsertsäsong. Pris 720 kronor.

Max 26-kortet

Ett klippkort som gäller för sex konsertbiljetter efter eget val för dig som är upp till 26 år. Kortet gäller för alla platser i salarna och från första biljettförsäljningsdagen. Kortet är inte personligt. Max 26-kortet säljs per säsong. Pris 900 kronor. 

Grupprabatt

Grupp på minst 10 personer får 15 procent rabatt på biljetter. Gruppbokningar görs via biljettkontoret på telefon 08-50 66 77 88.

Skymd sikt-rabatt

Vi har en del platser i Stora salen som har skymd sikt på grund av pelare. Dessa platser säljer vi med 25 procent rabatt. Skymd sikt-platser säljs via biljettkontoret.

Barnpriser

Konserthusets barnpriser gäller för barn upp till 15 år. Våra barnaktiviteter rekommenderas normalt från cirka fem års ålder. 

Villkor

Rabatter

Ovanstående rabatter gäller konserter i Stockholms Konserthusstiftelses regi. Rabatter kan inte kombineras. Vid prisförhöjda konserter samt Familjens lördag och Orgelmatinéer gäller inga rabatter. Andra undantag kan förekomma.

Klippkort

Alla kort gäller i mån av plats och inte till konserter med förhöjda priser eller till biljetter som inkluderar mat. Klippkorten kan inte kombineras med andra rabatter. Andra undantag kan förekomma. Klippkorten gäller per säsong.