Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

När du inte kan komma till oss, så kommer vi till dig! Vi bjuder på många olika sätt att uppleva musik via digitala lösningar. Vi ses på nätet.

Upplev livesända konserter med Kungliga Filharmonikerna – varje vecka.

En virtuell musikresa genom Europa. I ett unikt musiksamarbete streamas konserter varje måndag, tisdag och torsdag kl 20.00

Täta, kammarmusikaliska film- och musikupplevelser. I vår presenterar vi en ny sorts soppkonserter, som du tar del av via skärm.

Upplev kammarmusik på nära håll - i vår livesänder vi från vackra Grünewaldsalen.

Några av landets främsta jazzmusiker spelar för dig - i vår livesänder vi från vackra Grünewaldsalen.

Programchef Fredrik Andersson botaniserar i våra filmarkiv och sätter samman veckans konsert.

Konserthuset Play är ditt digitala konserthus. Här hittar du konserter med Kungliga Filharmonikerna, filmer för barn och mycket annat. En möjlighet att uppleva musiken när du vill och var du vill. Helt gratis.

Konserthuset Play finns också som app – ett enkelt sätt att uppleva musik i världsklass direkt i din telefon och på surfplatta. Appen är gratis och finns att ladda ner där andra appar finns.

Festivalen Ladies versus Beethoven ställdes in på grund av coronaviruset. Men vi bjuder på ett alternativt sätt att uppleva festivalprogrammet: här finns 19 utvalda konsertfilmer och vår ambitiösa festivalbok!