Konserthuset Stockholm
Kungliga Filharmonikerna
Sök på konserthuset.se

Program & biljetter

När du inte kan komma till oss, så kommer vi till dig! Vi bjuder på många olika sätt att uppleva musik via digitala lösningar. Vi ses på nätet.

Upplev Kungliga Filharmonikernas livesända konserter i efterhand, om och om igen.

Några av landets främsta jazzmusiker spelar för dig – återupplev vårens livesändningar från Grünewaldsalen.

Täta, kammarmusikaliska film- och musikupplevelser. Här ser du fullödiga studioproduktioner med filharmoniker i spännande program.

Upplev kammarmusik på nära håll – här finns vårens livesändningar från Grünewaldsalen att ta del av i efterhand.

Konserthuset Play är ditt digitala konserthus. Här hittar du konserter med Kungliga Filharmonikerna, filmer för barn och mycket annat. En möjlighet att uppleva musiken när du vill och var du vill. Helt gratis.

Konserthuset Play finns också som app – ett enkelt sätt att uppleva musik i världsklass direkt i din telefon och på surfplatta. Appen är gratis och finns att ladda ner där andra appar finns.

Programchef Fredrik Andersson skapade under våren Veckans helgtips – konserter byggda på det rika filmarkivet i Konserthuset Play. Tidlös musik har inget bäst före-datum – alla tipsen finns kvar här för dig!

En virtuell musikresa genom Europa.

Festivalen Ladies versus Beethoven ställdes i mars månad in på grund av coronaviruset. Men här finns fortfarande ett alternativt sätt att uppleva festivalprogrammet: 19 utvalda konsertfilmer och vår ambitiösa festivalbok!